Bredbånd fra Kringsjånett

Solvang 1 har inngått i et samarbeid med IS Kringsjå Fellesantenneanlegg BA. Det er trukket luftledninger og alle hyttene har mulighet for å koble seg til antenneanlegget. Get leverer signalene til TV og internettforbindelse og innholdstjenestene for dette.

Slik gjør du for å bli abonnent:
Nye parselleiere kontakter IS Kringsjå Fellesantenneanlegg BA på mail, post eller telefon for registrering. Se kontaktinfo under. De trenger navn, adresse, telefon og helst e-postadresse på ny abonnent, samt opplysning om tidligere eier har vært abonnent siste år (dvs. om det er montert ny kontakt i hytta). Kringsjånett melder da inn vedkommende til Get for registrering hvis kontakt er på plass.

Hvis det ikke er montert kontakt i hytta:
Kringsjå Fellesantenneanlegg tar da først kontakt med Bredbånd og Kabel-tv Service A/S som tar kontakt for avtale om tidspunkt for montering. Monteringen vil komme på ca 1800 kroner inkl. mva som må betales av eieren av parsellen. Når monteringen er utført vil Kringsjå Fellesantenneanlegg registrere eieren hos Get.

Eieren kan etter registreringen (kan ta noen dager) hente dekoder hos Get i Maridalsveien 323. For å få utlevert dekoder må man ha med identifikasjonspapirer og henvise til medlemskap i Kringsjå Fellesantenneanlegg. Man bestemmer da om man ønsker grunnpakken og basishastighet på internettforbindelsen eller tegner utvidet abonnement.


Informasjon om abonnement, tjenester, priser og fakturering:
På hjemmesiden, www.kringsjaanett.net, finner du informasjon om selskapet, vedtektene og de prisene på ekstratjenester som er oppnådd hos Get for abonnentene. På Solvang har vi fått en avtale hvor vi betaler årsbeløp for grunnpakken (for 2014 kr 1.971,-) som tilsvarer 7 måneders leie. Faktura for grunnpakken kommer fra Kringsjånett.

Grunnpakken inneholder Get sin «startpakke», 42 kanaler pluss to valgfrie tilleggskanaler. I tillegg får du internett med lav hastighet, 1 Mbit. Ved abonnering på tilleggstjenester kommer en faktura i tillegg fra Get. Tilleggstjenester kan være flere kanaler eller oppgradering til raskere internettforbindelse.

Når det gjelder abonnenter som selger sine hytter må de melde fra til Kringsjånett og levere inn dekoderen til Get i Maridalsveien 323. Dekoderen er Get sin eiendom og abonnenter som ikke leverer inn denne vil kunne bli fakturert for verdien.

For ytterligere informasjon om produkt og tilleggstjenester (TV, bredbånd, bredbåndstelefoni og filmleie). Samt for feil- & teknisk support. Se Get sin hjemmeside: www.get.no/kundeservice

Kontaktinformasjon:

Get
WEB: www.get.no/kundeservice
Tlf. Kundeservice – 02123

Kringsjå Fellesantenneanlegg BA
PB 5 Kringsjå, 0807 Oslo
E-post styret@kringsjaanett.net
WEB: www.kringsjaanett.net

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *