Referat fra styremøte nr 13 – 22.8.2016

Stikkord: Valgkomiteen, årsmøtet, landsmøte, nye skilt, årets kolonist, Hundremeterskogen, sand på lekeplassen 

  • Valgkomiteens innstilling mottatt

Styret har mottatt Valgkomiteens innstilling.  Vi trenger noen avklaringer med komiteen hva valgperioden for et-par verv angår.

  • Forberedelser til årsmøtet

Alle komiteer og lag får en påminnelse om at de må levere sine årsrapporter.  Frist for innsending er 11.9.

  • Landsmøte i NKHF

Kolonihageforbundet har landsmøte hver annet år, og styret ønsker å fremme særlig ett punkt for vårt eget årsmøte før vi tar det videre til landsmøtet. Forslaget omhandler ordlyden i det som angår ankemuligheter for den enkelte kolonist i dag.  Vi arbeider med et tekstforslag.

  • Nye skilt til kjøreportene

Det er flere ting vi ønsker å si ved inngangsportene våre; både hvilken avdeling vi er, at portene må lukkes, at kjøretøy ikke må være for tunge, at man ikke må kjøre for fort osv.  Heller enn å henge opp flere skilt, bestiller vi ett nytt til hver port som erstatter de gamle.

  • Årets kolonist

Det er kommet inn fem forslag på i alt tre personer til Årets kolonist.  Styret vedtok i møtet hvem som skal tildeles tittelen på årets årsmøte.

  • Trær opp i ledninger

Styret har fått tips om at trær i hundremeterskogen går opp i ledningsstrekket. Pliktarbeidskomiteen informeres.

  • Forurenset sand i sandkassen

Store regnskyll er årsaken til at rød sand fra lekeplassen har funnet veien inn i sandkassen. Lederne av Pliktarbeidskomiteen og Gubbelaget har snakket sammen om at hvis Gubbelaget tar ansvar for bedre drenering rundt sandkassen, kan de få den forurensede sanden til den nye bocciabanen. Styret vil til våren bestille ny EU-godkjent sandkassesand.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *