Referat fra styremøte nr 9 – 30.5.2016

Stikkord: Kringsjånett, byggekomiteens møter, materialforvalter, alkoholsalg, varmtvannsbereder, nye flagg

  • Ny pris fra Kringsjånett

Get øker hastigheten på internett til 10 Mpbs ned og 5 Mpbs opp. Det er gode nyheter for alle som bruker internett på hyttene sine.  Samtidig senker Kringsjånett månedsprisen til 169 kroner pr. måned – totalt kr. 1183 for 7 måneder (kolonihagesesongen).

Se flere gode nyheter angående TV og nett-tilbudet:  Beboerinformasjon fra Kringsjånett 23.5.16

  • Ny møtefrekvens for byggekomiteen

Fra august vil Byggekomiteen møtes bare én gang i måneden, det vil si seks møter i løpet av sesongen.  Endringen kommer til etter at vi har sett at byggekomiteene i de andre solvanghagene møtes langt sjeldnere enn hos oss.  Dette betyr at medlemmer som skal søke om å bygge, må planlegge dette med tanke på komiteens møtedatoer.  Denne høsten vil de være 2. august, 30. august og 27. september.   Komiteen vil fortsatt følge opp byggingen som foregår og bistå med rapporter ved salg og overdragelser.

  • Gruslegging av parkeringsplassen

Parkeringsplassen vil bli gruslagt under pliktarbeidet lørdag 4. juni. Leveranse av grus skjer dagen før.

  • Ny materialforvalter

Ettersom én av materialforvalterne er sykmeldt, har Tom Nielsen i hytte 66 sagt seg villig til å tre inn i vervet.

  • Område i Dalen trenger rehabilitering

Buskaset på fellesområdet øverst til venstre når man går opp Dalen, ble klippet ned under vårdugnaden. Her bør det gjøres et stort arbeid med å fjerne mange og dype røtter; et arbeid vi trenger maskinkraft til, før vi kan så gress.  Styret ser seg ikke i økonomisk stand til å få dette arbeidet utført i inneværende sesong.

  • Ikke salg av alkohol på Huset

Salg av alkohol krever skjenkebevilling.  Dette er såpass dyrt at Aktivitetkomiteen dropper salg av alkoholholdig drikke på sine torsdagsarrangementer.  Til en felles høstfest i september, vil det derimot bli søkt om bevilling.

  • Faktura for ny varmtvannsbereder

Den nye berederen kom på ca 23.000 kroner inkl rørleggerarbeidet og fjerning av de to gamle berederne.

  • Nye flagg og vimpler

Både flagg og vimpler tilhørende stengene utenfor Huset er slitt og stygge. Vi investerer i kvalitetsflagg i bomull, pris totalt rundt 8000 kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *