Referat fra styremøte nr 10 – 13.6.2016

Stikkord: hyttesalg, høye trær, Dalen, barnehagen på Sogn

  • Salg av hytter

Det blir visning av hyttene som er for salg torsdag 16. juni.  Salgskomiteen har kalt inn, og det møter representanter for styret og takstkomiteen.  Av 36 inviterte husstander,
har 14 meldt at de kommer. Faddere i år vil være hyttene 23 (for nye i 25), 40 (for nye i 28) og 48 (for nye i 52).

  • Aksjon «Høye trær»

I alt 22 av 24 bemerkninger fra Ordenskomiteens siste runde ble gitt til parseller som har trær som overstiger 4 meter.  Regelen gjelder både frukttrær og prydtrær. Skogstrær (bjerk, lønn, alm, hegg, osv) er som kjent ikke tillatt på parsellene.

  • Problematisk område i Dalen

På venstre side av lekeplassen når man kommer oppover i Dalen, enden gressplenen plutselig i krattskog som har vokst frem etter at det i gamledager var skytebane for Gubbelaget akkurat her. Området ble klippet helt ned under vårdugnaden, men styret ser seg ikke i stand til å få gjort noe mer dyptpløyende med dette området i denne sesongen ettersom årsmøtet gikk inn for at vi sparer penger og ligger lavt med ekstraordinær aktivitet i år. Men vi har dette området «på radaren».

  • Barnehagen på Sogn vil dyrke

Det har tatt litt tid for barnehagen å få organisert seg i år, men de bekrefter nå at de fortsatt vil bruke dyrkningskassene på området nedenfor museet.  For øvrig bruker de hagen flittig på dagtid.  Det setter vi pris på!

  • Nytt utvalg av gamle bilder

Dame- og Gubbelaget skal se gjennom gamle bilder og ta ansvar for at disse blir hengt opp i garderoben.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *