Referat fra styremøte nr 8 – 16.5.2016


Stikkord: høye trær, skilting, sneglebekjempelse, ny bereder

  • Aksjon «Høye trær»

Dessverre er det slik at noen må minnes på at høyden på trær på parsellene våre ikke skal overstige 4 meter.  Det gjelder frukttrær, prydtrær, tujaer og annet.

Trærne skal ikke overstige 4 meter før årsveksten kommer.  Er trærne for høye eller henger ut over veier og nabotomter nå i mai, burde de ha vært klippet i høst eller tidlig vår. På sin neste runde 6. juni, kommer Ordenskomiteen til å ha ekstra fokus på akkurat dette.  Vil du unngå lapp i kassa, må du ta fjorårets grener i løpet av de neste to ukene!

  • Nye skilt til portene

Det er mye vi ønsker å kommunisere til folk som skal inn i hagen; både at dette er avdeling 1 og at de er velkomne hit, men også at portene må holdes lukket og at nyttekjøring må skje i gangfart. Styret har derfor besluttet at vi skal få laget nye skilt til begge portene.

  • Sammen om sneglebekjempelse

To kolonister har levert forslag til styret om at vi går sammen om sneglebekjempelsen denne sesongen. Forslaget inneholdt ideer til en aksjon som både er lærerik, nyttig og til og med kan styrke fellesskapsfølelsen i hagen.  Styret er begeistret over tiltaket og vil støtte det økonomisk. Dette får kolonistene høre mer om i juni!

  • Ny varmtvannsbereder på Huset

Det ble meldt om lekkasje på vaskerommet på Huset, og først trodde vi det var vaskemaskinen som var problemet, men da slangene var kontrollert og funnet i orden, forsto vi at det var den ene av de to varmtvannsberederne som var problemet.  Rørlegger ble kontaktet, og kunne kunne fastslå at begge berederne var modne for utskiftning etter ca 25 års tjeneste.  Nå er det installert en ny ekspressbereder som forsyner både dusjene og kjøkkenet med varmt vann.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *